vrijdag 25 november 2011Greetje Molenaar


Koester je in de aanwezigheid van de engelen door potlood en penseel op te pakken.


Veel mensen voelen zich aangesproken door engelen. Engelen vervullen vanuit hun wereld van Licht hun taak om op subtiele wijze goed nieuws, vernieuwing, troost en goddelijke kwaliteiten naar de aarde te brengen. De engelenwereld is door kunstenaars al vaak in beeld gebracht.

Met de vele (korte) workshops in dit boek kun je engelengestaltes en engelenmandala's ontwerpen, zowel figuratief als abstract. Al tekenend en schilderend komt de verfijnde wereld van de engelen spelenderwijs dichterbij.

Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld kleurpotloos, verf, ecoline en softpastelkrijt, waardoor er een grote diversiteit is aan technieken en uitwerkingsmogelijkheden. De sfeerbladen die je maakt geven jouw engelen en mandala's een prachtig gekleurde achtergrond. Het wordt een feest en geeft je vleugels.

Greetje Molenaar werkt al vele jaren met de mandala in haar tekenschool de ronde kunst. Vele mensen hebben zich door haar enthousiasme bekwaamd in de kunstvorm. Greetje Molenaar is ook de auteur van onder andere de succesvolle boeken 'Beginnen met mandalatekenen en -ontwerpen', 'Symbolen in de mandala', 'Sprookjes en oersymboliek in de mandala' en 'Mandalakunst, krassen als inspiratiebron'.

Bestellen:Geen opmerkingen:

Een reactie posten