dinsdag 6 juni 2017

RoundieWat gaaf! Wat ik nou toch tegenkwam... de Roundie. Iets nieuws? Nee, niet echt, maar wel héél trendie op dit moment. En dat maakt me blij, want de Mandala's doen steeds meer hun intrede in het dagelijks leven.

Maar wat is dat nou weer...? Een Roundie? Een strandlaken? Héél toepasselijk in deze tijd van het jaar, als het tenminste niet, net als vandaag, met bakken uit de lucht komt. Maar... niet alleen als strandlaken te gebruiken natuurlijk. Wat te denken als omslagdoek of om je interieur op te vrolijken?
De Roundie dus... in vele varianten, materialen en maten, dus er zit vast iets tussen waar jij vrolijk van wordt...Er zijn wel 374 verschillende Roundies verkrijgbaar op dit moment, dus keuze genoeg!
En weet je wat zo leuk is?
De universele Wet van de Aantrekkingskracht zal ervoor zorgen dat jij uiteraard die mandala, die Roundie, kiest die jij mooi vindt, maar zal er ook voor zorgen, dat wanneer jij je even wat minder lekker voelt, jij je beter kunt gaan voelen wanneer je deze mandala gebruikt, erop gaat zitten, om je heen slaat of ernaar kijkt. Jouw keuze zorgt ervoor dat je die mandala kiest die op dit moment bij jou en jouw energie past. Hij vult die energie aan waar jij nu behoefte aan hebt.

Bestellen bij bol.com (klik op één van de links en snuffel gerust verder):Geen opmerkingen:

Een reactie posten