woensdag 4 april 2018

Al even niks meer van me gehoord...

Lieve lezers / mandala liefhebbers,


Al een tijdje hebben jullie niks van me gehoord. Niks nieuws op dit blog in ieder geval.
Dat betekent zeker niet dat ik stil zit en niks doe.
Natuurlijk heb je al de beschikking over een flinke hoeveelheid informatie op dit blog, dus waarschijnlijk kun je toch wel vooruit. Ik heb nog niemand gesproken die alles al doorgewerkt heeft of niet nog meer wil lezen en tekenen met behulp van dit blog, dus kennelijk verveelt het nog niet. 😋
Mogelijk hebben jullie via facebook of mijn thuispagina al gezien dat er het één en ander aan het veranderen is bij De Witte Waterlelie. De Witte Waterlelie is aan het transformeren naar


Nymphaea Spiritueel Centrum.


In Nymphaea Spiritueel Centrum ligt de nadruk op persoonlijke begeleiding en ont-moeten.
Nymphaea is de Latijnse benaming van de Waterlelie, een benaming die meer naar de kern gaat, passend bij het mogelijke aanbod.
Begeleiding zal echter altijd op jouw niveau aangeboden worden, in een persoonlijke afstemming.


De nieuwe thuispagina is en zal nog uitgebreid worden:


Daar vind je ook een link naar de nieuwe facebook pagina.


Ik ben je heel dankbaar voor alle feedback die ik gekregen heb de afgelopen jaren, zoals ik alle cliënten en cursisten dankbaar ben voor alle opgedane ervaring, waardoor ik mijn aanbod kan verbeteren.

Excuses voor het ongemak, maar een aantal links zullen niet meer functioneren, zoals die naar Redbubble etc. Het is teveel werk om nu alle pagina's van de site door te lopen.
Er wordt gewerkt aan uitbreiding van de Nymphaea website, waarbij up to date informatie over verkrijgbaarheid van producten, etc.


Groetjes, en heel veel mandala-inspiratie toegewenst op dit blog! En wie weet... tot ziens in Nymphaea Spiritueel Centrum.

Angelique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten