GASTENBOEKWil je een algemene reactie op het Mandala Atelier achterlaten, niet specifiek op een blogbericht, dan mag dat hier. Ik lees graag jullie reacties.

11 opmerkingen:

 1. Hallo Mandala atelier,
  Wat een super site, ik kwam er na surfen op, en ben er hele maal verliefd op. wat een geweldige ideëen voor mandala kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Petra,

   Dank je wel voor je complimenten.
   Mocht je een keer interesse hebben voor workshops in het atelier in Beuningen, dan kun je me te vinden op http://wittewaterlelie.blogspot.nl/
   Er gaat natuurlijk niks boven de live-ervaring! Maar ik wens je ook hier op de blog heel veel inspiratie toe!

   Een heel fijn kleurrijk weekeinde toegewenst!

   Warme hartegroet, Angelique

   Verwijderen
 2. Hallo wittewaterlelie, Wat een prachtige ontroerende diaserie. Ongelooflijk mooi werk werd helemaal stil van binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige site, wat een bron van informatie, tips en ideeen....ben nog lang niet uitgelezen! Ik blijf het volgen. Dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ingrid voor je complimenten. Ik doe dit graag en er zal steeds meer info bijkomen.
   Ik heb juist vandaag ingesteld dat je ook via de mail op de hoogte kunt blijven van nieuwe blogberichten die hier in het Mandala Atelier verschijnen. Op de rechtse kolom hiernaast, onder het kopje 'Follow by Email', kun je je email-adres invullen en dan krijg je automatisch een berichtje als er iets nieuws verschijnt.
   Ik hoop dat ik daarmee mijn lezers weer een extra dienst kan leveren. Zo blijf je makkelijker op de hoogte.
   Ik wens je nog heel veel teken- en kleurplezier.
   En als je een keer iets getekend hebt naar aanleiding van dit blog, zou ik het leuk vinden daar iets van te zien. Door een foto of scan van je tekening op te sturen kun jij op jouw beurt weer anderen inspireren.
   Je kunt me mailen via dewittewaterlelie@gmail.com

   Nog heel veel inspiratie toegewenst!

   Warme hartegroet, Angelique

   Verwijderen
  2. heb mijn e-mailadres ingevuld, maar kreeg antwoord in het engels. klopt dit?

   Verwijderen
  3. Heb je je email-adres hier rechts op de site ingevuld om een seintje te krijgen wanneer nieuwe berichten gepubliceerd worden? Dan zou het kunnen dat je antwoord krijgt in het Engels. Dat is Blogger die een automatisch antwoord geeft. Ikzelf krijg deze aanmeldingen niet. Dit is een systeem van Blogger zelf, niet specifiek van mij. Ik zie ook geen 'Anoniem' bij mijn volgers staan. Mogelijk sta je onder een andere naam vermeld? Als alles goed is krijg je bij publicatie van een volgend blogbericht een melding in je mailbox, mogelijk weer in het Engels. Het is kennelijk nog niet mogelijk dat in de taal van het betreffende blog te doen.

   Verwijderen
  4. Ik zie trouwens wel een 'Ingrid' bij mijn volgers staan. Als jij dat bent 'Anoniem', dan zal het allemaal wel goed zijn.

   Verwijderen
 4. Wow, wat een geweldige inspirerende site. Kijk mijn ogen uit. Ik ga je agenda in de gaten houden of het me een keer lukt om een cursus/workshop bij je thuis te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Annemie voor je complimenten.
   Ik maak deze site met veel plezier en zal mijn best doen deze te blijven voeden met nieuwe inspiratie.

   Leuk als je een keer hier wilt komen voor een workshop. Maar je hoeft niet alleen de agenda in de gaten te houden. Alle genoemde onderwerpen zijn op verzoek in te plannen als workshop. Wil je individuele begeleiding dan is minimaal 1 week in het voren aanmelden prima in verband met de lesvoorbereiding. Wil je in een groepje, dan wil ik daar, naast de voorbereiding, nog wat PR op zetten, dan graag minimaal 1 maand in het voren aanmelden met je verzoek. Dan komt desbetreffend thema ook in de agenda. Voordeel hiervan is ook nog dat de door jou gewenste workshop gegeven wordt op een tijdstip die jou het beste uitkomt. Dus zie je iets voorbij komen van jouw interesse, schroom niet om contact op te nemen. Ga niet zitten afwachten tot desbetreffend onderwerp in de agenda langs komt.

   Verwijderen