dinsdag 23 februari 2016

Gesignaleerd: Derwent Coloursoft Woodbox in de aanbieding bij De KwastOp dit moment in de aanbieding bij De Kwast:

Normale prijs € 154,95. Aanbiedingsprijs € 99,95

Derwent Coloursoft Woodbox.
Het professionele zachte kleurpotlood. Persoonlijk vind ik deze iets té zacht, maar dat is persoonlijk, en heb ik meer plezier met mijn Faber-Castell Polychromos kleurpotloden. Ik weet echter dat velen onder mijn lezers hier veel plezier mee hebben. Vandaar dat ik dit toch even wil delen met je.
De potloden zijn zuurvrij, lichtecht en hoog gepigmenteerd.
De kleuren zijn mengbaar door ze over elkaar heen te gebruiken.
Geschikt van licht inkleuren als pasteltint tot intensief inkleuren, waarbij je de kleur ook kunt laten glanzen.
Luxe houten studio-kist met 72 kleurpotloden.

Er hangt natuurlijk wel een aardig prijskaartje aan, maar de potloden zijn los verkrijgbaar, dus handig met bijvullen van je kist. Eenmalig zo'n mooie kist aanschaffen en dan verder het gemak van los te vervangen potloden wanneer er weer eentje op is.

Dé gelegenheid, als je deze toch al op je verlanglijstje had staan, om jezelf een cadeautje te doen of ze cadeau te vragen.
Ik weet nog goed, dat ik in 2008 van mijn eerst verdiende geld met lesgeven in het mandala-tekenen, deze kist aanschafte in de winkel en de verkoopster mij vroeg of het een cadeautje was. 'Ja,' zei ik met een brede glimlach 'een cadeautje aan mezelf.' Heel lief heeft de verkoopster het 'cadeau' toen mooi ingepakt.
Thuis gekomen heb ik écht als een klein kind mijn cadeautje uitgepakt. En toen ik die kist openmaakte... de geur... heerlijk! Prachtkist!

Ik weet niet tot wanneer deze aanbieding geldt.

Link naar dit artikel bij De Kwast, klik HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten