vrijdag 24 juni 2016

Keelchakra als sjaalMiddels een website als Redbubble kun je van je tekeningen allerlei producten laten maken.
Niet alleen reproducties in diverse formaten en uitvoeringen, kaarten, etc., maar ook zoiets leuks als een grote sjaal. En dit is dan zo'n voorbeeld:


Deze exclusieve sjaal is 1.40 x 1.40 m en kost € 30,- (excl. verzendkosten, betaling met creditcard of via PayPal).
Je kunt hem HIER bestellen.
Je vindt bij Redbubble nog veel meer producten die gemaakt kunnen worden van deze keelchakra-tekening.

Wanneer je een sjaal draagt met deze afbeelding van de keelchakra, dan werkt de energie van deze chakra door in je hele systeem. Het werkt dus helend. De vormen en kleuren doen hun werk.
De energie van deze keelchakra-sjaal werkt op de communicatie, het naar buiten brengen van dat wat in jou leeft, wat jou beweegt in het leven. Mogelijk vind je het niet gemakkelijk te praten over dingen die in je leven gebeurd zijn. Bagatelliseer je ze misschien wel. Of heb je het totaal weggestopt, maar blokkeert het je nog wel te doen wat je zou willen doen. Processen die zich bewust dan wel onbewust af kunnen spelen.

Wanner je een keelchakra tekent of wanneer je de kracht en energie van de keelchakra naar je toe haalt door hem bijvoorbeeld te dragen, zal je dat helpen jezelf beter te uiten naar de buitenwereld. Zaken die in het onderbewuste verborgen waren komen weer boven en bieden je de mogelijkheid ermee aan de slag te gaan, zodat je blokkades op kunt ruimen en weer vooruit kunt. Mogelijk komt er iets op je pad zodat je spontaan aan het zingen gaat of een muziekinstrument gaat bespelen, zoals dat bij mij gebeurde. Ikzelf heb lang gedaan over het tekenen van deze chakra. Was er op een gegeven moment dan ook helemaal klaar mee, had al behoorlijke stappen gezet die me uit mijn comfortzone gehaald hadden en toen 'moest' hij af, hoewel ik best wel weet dat het thema nog niet helemaal afgesloten is. Dus er zal nog wel een vervolg komen...

De keelchakra helpt je om jezelf creatief beter te kunnen uiten, omdat hij in verbinding staat met de tweede chakra, vandaar ook die oranje kleur erin. Het blauw is van de communicatie, het uiten. Het oranje heeft alles te maken met creativiteit. Dus jezelf op een creatieve manier uiten. Of dat nu via het schrijven is, via zang, dans, beeldhouwen, schilderen, etc. etc... en/of via het Mandala-tekenen, het maakt niet uit. Creativiteit is een belangrijk middel om jezelf te kúnnen uiten.

Wil je aan de slag met het tekenen van de Chakra's, meld je dan bijvoorbeeld aan voor de cursus Chakra-tekenen Westerse stijl (wees de eerste en je heb een grote stem in het bepalen van welk dagdeel is aanmerking komt) of ga stap voor stap aan de slag en begin met een kennismaking met de Chakra's. Een workshop waarin nog niet getekend wordt, maar waarin je een beeld krijgt van hoe het met jouw chakra's gesteld is. Daarna kun je dan steeds een volgende chakra tekenen. Heb je de hele serie gedaan, dan kun je daarna die chakra aandacht geven die op dat moment aandacht nodig heeft en per chakra nog de verdieping opzoeken door hem wederom te tekenen of door het gebruik van bloesemtherapie remedies ter ondersteuning van desbetreffende thematiek die op dat moment speelt.

Stap voor stap in een klein groepje aan de slag met het tekenen van de Chakra's, kosten deze workshops € 20,- per persoon per stuk.
Meld je je aan voor de hele cursus Chakra's tekenen - Serie I: Westerse wijze ineens, 9 lessen, dan betaal je geen 9 x € 20,- = € 180,- maar € 162,- euro (10% korting). Betaling in termijnen is mogelijk. De cursus start ieder jaar in september/oktober. De lessen vinden om de 4 weken plaats.
Je kunt dit pad ook met z'n tweeën delen, dus bijvoorbeeld samen met een vriend(in), (groot)ouder, (klein)kind. Dan kosten de workshops € 30,- per persoon per stuk.
Wil je dit pad liever individueel bewandelen, dan kosten de workshops € 40,- per stuk (consultprijs).
Voordeel van met z'n tweeën of individueel volgen van de workshops: Je krijgt meer persoonlijke begeleiding dan wanneer je in een groepje les hebt, mogelijk ook makkelijker voor je in het delen van je innerlijke processen / therapeutische werking. Eventueel kan er een Celtic Chakra Healing opgenomen worden in het proces. Je kunt beginnen wanneer je wilt en ook de frequentie van de lessen zelf bepalen. Dus je kunt er langer of korter over doen, conform jouw eigen proces.
Groepsgewijs les krijgen levert je het voordeel dat je de kosten deelt en dat er een leuke groepsdynamiek kan ontstaan. Leuk om te zien hoe met eenzelfde opzet er zó verschillende chakra-tekeningen kunnen ontstaan. Dit werkt zeer inspirerend.
Een flesje bloesemtherapie remedies kost € 10,-

Advies: 
Wil je hoofdzakelijk de aandacht leggen bij het tekenen van de Chakra's, kies dan voor groepsgewijs tekenen.
Wil je meer aandacht brengen naar de verdieping daarin...
  • in relatievorm en/of heling van een relatie: met z'n tweeën de workshops volgen;
  • persoonlijk (spiritueel) proces, innerlijke helende reis, ontwikkeling van het Bewust Zijn: individueel de workshops volgen.


Heb je dit pad van Chakra-tekenen Westerse stijl al eens bij praktijk/atelier De Witte Waterlelie gevolgd?
Misschien wil je een meer therapeutische verdieping opzoeken of misschien wil je verder met Chakra's tekenen - Serie II: Oosterse wijze (wederom 9 lessen), dan gelden dezelfde kosten.Aanmelden voor workshops/cursussen bij Angelique Moorman

dewittewaterlelie@gmail.com
of
bel naar 06-51900040Geen opmerkingen:

Een reactie posten