donderdag 23 februari 2017

Facebookgroep CELTIC INSPIRED DESIGN NL


Celtic Inspired Design (CID) NL houdt zich bezig met tekenen/schilderen dan wel andere vormen van kunst geïnspireerd op de oude Keltische kunst en cultuur en de toepassing daarvan in mandala's.
CID is onderdeel van De Witte Waterlelie - Praktijk voor Bewust Zijn.

De facebook groep CID staat vanaf nu open voor cursisten, oud-cursisten, en serieus belangstellenden.
CID betreft echter niet alleen de uiting in de vorm van kunst, want wie met het Keltisch cultuurgoed in aanraking komt door het tekenen/schilderen van Keltische ontwerpen en zich daardoor laat inspireren, wordt wellicht, net als ikzelf, in hart en ziel geraakt door een energetische kracht die naar mijn ervaring zijn weerga niet kent.
Je bezig houden met Keltische kunst en cultuur en dat integreren in ons hedendaags leven, brengt ons dichter bij de natuur, dichter bij onze eigen natuur én herstelt het contact met het Hoger Zelf, onze Ziel, en het Goddelijke.

De facebook groep Celtic Inspired Design NL is een omgeving waar Keltische inspiratie gedeeld kan worden door leden. Laat zien waar je hart naar uitgaat, ook jij mag datgene wat jou inspireert, wat jij mooi vindt, binnen de Keltische kunst en cultuur hier delen. Dat zal zeker aanstekelijk werken. Ook eigen Keltische ontwerpen/tekeningen kunnen worden gedeeld. Wellicht inclusief achtergrondverhalen van jezelf of vanuit de Keltische cultuur.

Facebookgroep:
https://www.facebook.com/groups/CelticInspiredDesignNL/1213239242093352/


Bijgaand zie je een foto van de tekening waar ik vanochtend tijdens een les Keltisch tekenen mee begonnen ben. Ik teken vaak mee met cliënten, maar wat ik er dan verder mee doe... Soms verdwijnen die tekeningen gewoon in een map of zelfs bij oud papier. Dit keer groeit de tekening echter verder uit en ga ik zeker proberen deze als kleurplaat ter beschikking te stellen. Mogelijk gaat hij ook nog een mooi kleurtje krijgen en denk ik er nu over hem straks te vergroten (nu A4 formaat) en met gouache en kleurpotlood te gaan werken. Ik weet het nog niet en laat het maar even over aan de creatieve stroming die zich verder aandient.
Na deze getekend te hebben, zal ik echter eerst de tekening afmaken die ik al onder handen had (en er ligt er nog eentje... 😉). Zoveel ideeën... en niet alleen op dit gebied... Helaas heeft een dag maar 24 uur...

Voor lessen en begeleiding in het Celtic Inspired Design kun je terecht bij https://wittewaterlelie.blogspot.nl/


UPDATE d.d. 24-02-2017, hij is af, deze tekening. Moet nog even op een kleurtje wachten, omdat ik eerst mijn vorige tekening af ga maken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten