donderdag 24 april 2014

Jong beginnen...Wat rondneuzend naar nieuwe mandala-boeken kwam ik toch iets leuks tegen...  Ik was al bekend met de Ravensburger sjablonen in diverse mandala-designersets. Maar wat ik nu tegen kwam... Wat vind je hiervan?

Getekend met.... stoepkrijt!
Super toch?
Nu weten we allemaal dat kinderen vanuit zichzelf al enorm creatief zijn, dus waarom toch dit soort hulpmiddelen? Hebben we niet allemaal af en toe een beetje inspiratie nodig om ideeën op te doen?
Om dit te tekenen kan gebruikt gemaakt worden van een Outdoor Mandala-Designer set, in het bovenstaande geval die van Flowers & Butterflies. Voor je het weet ligt de hele stoep vol mandala's!


Zeer inspirerend en vooral leuk bijvoorbeeld ook om samen met je kind of kleinkind aan de slag te gaan en het kind uit te dagen zelf met nieuwe ideeën te komen. En wie weet wat je zelf nog aan inspiratie opdoet... Het kan een begin zijn om je eigen tuintapijtje aan te leggen op het terras. Door de regen en het eroverheen lopen zal de afbeelding vervagen, maar dat nodigt alleen maar uit om nieuwe kleuren en vormen uit te proberen. Niet je fototoestel vergeten dus! Wel even goed je voeten vegen of de schoenen op de deurmat achterlaten als je naar binnen stapt, met zo'n mooi tapijtje voor de deur, want je loopt het anders aan je schoenen naar binnen...

Leuke activiteit voor een kinderfeestje of om samen met je (klein)kind in voorbereiding een tuinfeestje op te luisteren met een kleurige vrolijkheid op de betonnen stoeptegels.
Of gewoon omdat het leuk is om (samen) te doen.

Vanaf 5 jaar.

En nu maar hopen op mooi weer.
Kom je trouwens stoepkrijt tekort dan heeft SES stoepkrijt mét puntenslijper! Handig voor het tekenen van deze outdoor stoepkrijtmandala's.Benieuwd naar jullie ervaringen en vooral foto's! 
Stuur je foto's op naar 
dewittewaterlelie@gmail.com
De mooiste en duidelijkste stoepkrijtmandala's worden hier in dit bericht geplaatst!
Ook actiefoto's van oma's/opa's en ouders met hun (klein)kinderen aan het mandala-stoeptekenen worden gewaardeerd!Bestellen?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten